Heel bijzonder babynieuws!! Eindelijk mag ik kleine/grote Daniël van woerdekom aan jullie voorstellen ???? onze lieve Maud heeft het absoluut niet makkelijk gehad met het baren van deze lekkere kerel. Na uren weeën is hij uiteindelijk op een keizerlijke manier ter wereld gekomen. Hij was maar liefst 4014gr!!! Maud, Roy en Daniël maken het goed. Ze mogen lekker naar huis en volop gaan genieten van hun nieuwste aanwinst. En wat is het toch een prachtig kindje.

Lieve lieve Maud. Wij kennen elkaar al bijna 10 jaar en hebben alle geboortes waar we bij mochten zijn uitgebreid met elkaar gedeeld. Iedere traan van geluk en soms ook van verdriet konden we bij elkaar kwijt. Ik kan je niet beschrijven hoe bijzonder en prachtig het is om mee te hebben mogen maken dat Daniël is geboren en meer nog dat jij mama bent geworden. Dat je niet alleen tranen van geluk hebt voor iedere oervrouw die je mama hebt zien worden maar dat je eigen lieve vriendin en collega zoiets prachtigs heeft mee mogen maken.

Dus lieve Maud en ook lieve Roy. Geniet van ieder moment. En lieve kleine/grote Daniël je hebt een prachtig paar uitgekozen als jouw mama en papa ????????????