Vandaag is het de internationale dag van de geboorte. De dag waarop we stilstaan bij alle nieuwe wondertjes die ter wereld komen. We willen gebruik maken van vandaag om de betekenis van Lotus met jullie te delen.

Lotus staat voor geboorte. Niet alleen in de traditionele zin van het woord, maar ook voor een nieuw begin. Een nieuw wonder dat de wereld in komt. Een nieuwe moeder en een nieuwe vader die dat met zich meebrengt. Voordat een lotus bloem kan bloeien moet zij groeien door water, slijm en modder. Zij moet obstakels overwinnen om vanuit het donker naar de oppervlakte te komen en als het ware ‘geboren’ te worden. En net als een lotus bloem doorgaan aanstaande moeders obstakels om hun wonder te kunnen baren. Niet iedere bevalling is even makkelijk. Maar op het einde zien we, net als de lotus bloem, een nieuw wonder geboren worden. En daarbij een nieuwe moeder en een nieuwe vader <3

 

????????????????. Dus ode aan alle kleine wonders. Alle nieuwe mama’s en papa’s????????!!!

 

You have the ability to rise from the mud. Bloom out of the darkness and radiate into the world