loader icon

Lonneke Kaminski – Greten

Mijn naam is Lonneke Kaminski – Greten. Ik ben geboren en getogen in het mooie Zuid-Limburg. Na door heel het land te hebben gewoond om te werken als verloskundige, heb ik samen met mijn man een huis gekocht in mijn mooie geboortestad Landgraaf. Terug naar mijn roots!

Een maand nadat wij de sleutel van klushuis in handen hadden en zijn begonnen met de grote verbouwing, had ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Dik negen maanden later is onze dochter Kato geboren in 2018 met haar billetjes naar beneden. Nog geen twee jaar later kwam ons klein monstertje Febe thuis in het Lotus-bevalbad ter wereld en zijn wij dolgelukkig als gezin. Helaas kan ik voor ons huis niet hetzelfde zeggen. Kindjes krijgen en klussen gaat niet altijd samen.

Gelukkig gaat kindjes krijgen en een verloskundig centrum opzetten en laten bloeien wel goed samen! In december 2015 zijn Maud en ik gestart met onze gezamenlijke droom. Namelijk een verloskundig centrum starten. Wat een geweldig avontuur! Lotus is ook ‘ons kindje’ waar wij met veel ambitie en passie werken. Om dames en hun partner te mogen begeleiden van die allereerste echo naar ‘mama’ en ‘papa’ worden is een voorrecht waar ik hopelijk tot aan mijn pensioen van mag genieten. Met veel liefde en vooral ook veel humor begeleiden wij ‘onze’ Lotus-mama’s en papa’s (to be).

Diezelfde ambitie en passie zorgt ervoor dat wij ons altijd blijven ontwikkelen. Niet alleen als verloskundige maar ook buiten de grenzen van de geboortezorg. Wij hebben namelijk nog grootse plannen! Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens op www.zijvrouwenzorg.nl

Tot slot heb ik een grote liefde voor boeken, waardoor ik allerlei nutteloze/extreem nuttige feitjes heb verzamel over zwangerschappen, bevallingen en het ouderschap. Ik vind het dan ook erg leuk om al deze kennis met jullie te delen.