loader icon

Linda Verheijden

Hoi hoi, ik ben Linda Verheijden, geboren en getogen in Montfort (Midden-Limburg). Met mijn grote liefde Rik woon ik in Heerlen. En in 2020 is onze dochter Jolien geboren!

Al van jongs af aan ben ik ge├»nteresseerd in alles wat te maken heeft met zwangerschap en bevallen. Ik liep altijd met poppen onder mijn trui en speelde dat de baby geboren werd. Ik wist dus al snel dat ik verloskundige wilde worden. De opleiding heb ik in Belgi├ź gevolgd en heb daarna 5 jaar in Gelderland gewerkt. Sinds 2017 ben ik weer terug in Limburg. Daar ben ik heel blij om, hier voel ik me thuis!

De weg naar het ouderschap vind ik iets heel moois en ik vind het nog elke dag bijzonder dat ik daar onderdeel van mag zijn. Ik vind het heel belangrijk om de aanstaande ouders goed te leren kennen en ook dat ze mij leren kennen. Ik ben er van overtuigd dat op deze manier de beste zorg geleverd kan worden. Ik hou van mijn vak en heb veel zin om jullie te ontmoeten en te begeleiden.

Als ik wat vrije tijd heb zit ik achter de naaimachine of haak ik knuffeltjes en andere baby items. Ook hou ik enorm van muziek. De radio staat het liefst de hele dag aan!