loader icon

Bernadine Schaekens

Mijn naam is Bernadine Schaekens en werkzaam vanaf december 2021 bij Lotus Verloskundig Centrum. Na bijna 22 jaar kraamzorg heb ik de stap gemaakt om in deze warme praktijk te komen werken. Zo bleef ik toch in de baby wereld en zoals al gebleken is vind ik dit ook ontzettend leuk.

Maar wie ben ik nu eigenlijk? Ik ben dochter, zus, moeder, partner, vriendin en nog eigenlijk zoveel meer.

Ik werd dochter van twee geweldige ouders vanaf 1967 en ben geboren te Sittard en zus van mijn broer die in 1969 werd geboren, moeder van twee geweldige zonen geboren in 1991 en 1993 die inmiddels al op zichzelf wonen en mij inmiddels schoonmoeder hebben gemaakt van twee leuke schoondochters.

In het kraambed van mijn kinderen kwam het idee om in de kraamzorg te gaan werken.

Verder ben ik partner van mijn vriend Marco waar ik mee samen woon in de regio Echt. Samen zijn we al 9 jaar baasjes van onze lieve shih-tzu’s. Als persoon ben ik gek op de natuur en ben dan ook heel graag buiten wandel dan veel liefste in bossen of over stranden, thuis kan ik me verdiepen in een goed boek of heb ik hele gesprekken met vriendinnen.

In mijn jeugd jaren heb ik veel opgepast op kinderen en vele jaren later nog oppasouder geweest. Eigenlijk is mijn werkveld vrij breed; van supermarkt medewerker tot nedcar, van oppasouder tot kraamverzorgster en nog zoveel meer ervaringsplekken, maar een ding spreekt voor zich ik ben een mensen mens, maak graag contact en ben sociaal en behulpzaam(soms ook mijn valkuil). Doe ik ook aan sport? ja dat deed ik, i.v.m. een blessure ben ik helaas moeten stoppen met voetbal en volleybal. Mijn eerste droom was om naar het ‘Cios’ te gaan of kok te worden.

Wat ben ik blij dat ik die keuze niet gemaakt heb en nu ben waar ik ben.

‘OP MIJN PLEK’

Ben je nieuwsgierig geworden waar die werkplek is kom gerust, de koffie en thee staat klaar. tot gauw.

Bernadine Praktijkassistente Lotus Verloskundig Centrum