Mijn naam is Lonneke Kaminski - Greten. Ik ben net zoals Maud en Kyra geboren en getogen in het mooie Zuid-Limburg. Na door heel het land te hebben gewoond om te kunnen/mogen werken als verloskundige, heb ik samen met mijn man een huis gekocht in mijn mooie geboortestad Landgraaf. Terug naar mijn roots!

Toen ik als jong meisje ‘de bevalling’ op tv zag, heb ik nooit meer ergens anders aan kunnen denken. Dit was het. Ik wilde verloskundige worden. Na jaren van hard werken, maar vooral ook van liefde en passie mag ik mijzelf verloskundige noemen. Ik heb in verschillende praktijken door heel Nederland gewerkt. Op die manier heb  ik de verloskunde op veel verschillende manieren kunnen zien en ben ik erachter gekomen dat mijn passie vooral ligt in de begeleiding van zwangere dames in een eerstelijns setting. Ik heb ervaren wat ik belangrijk vind als verloskundige en dat is om vrouwen op een empathische en vertrouwelijke manier te begeleiden. Om haar wensen en behoeften centraal te zetten en dat je met extra tijd en aandacht heel veel kunt bereiken. Als persoon ben ik erg gemotiveerd en niet bang om hard te werken. Ik vind het heerlijk om nieuwe kennis te vergaren en mijn ambities liggen om in de toekomst meer voor mensen te kunnen betekenen dan ik binnen de grenzen van verloskunde kan.

Tot slot heb ik een grote liefde voor boeken, waardoor ik allerlei nutteloze/extreem nuttige feitjes heb verzamel over zwangerschappen, bevallingen en het ouderschap. Ik vind het dan ook erg leuk om al deze kennis met jullie te delen.